Samsungova inovativna perilica rublja ima ugrađen sudoper

Svake godine u siječnju u Las Vegasu, gradu grijeha, održava se globalni sajam potrošačke elektronike na kojem možemo vidjeti vrlo zanimljive i inovativne proizvode,

Ivan Vovk Ivan Vovk | 06.01.2015. / 16:22

Samsungova inovativna perilica rublja ima ugrađen sudoper

Svake godine u siječnju u Las Vegasu, gradu grijeha, održava se globalni sajam potrošačke elektronike na kojem možemo vidjeti vrlo zanimljive i inovativne proizvode, a iz godine u godinu nestrpljivo se očekuju novi proizvodi poput televizora, računalnih komponenti i drugih novih gadgeta.

Ovaj puta riječ je o sasvim nečemu drugome. Riječ je o vrlo zanimljivoj Samsungovoj perilici rublja koja ima ugrađen sudoper. Za što služi sudoper ili što je to pretpranje? Sudoper služi da možete npr… osjetljivu robu ručno oprati i isprati prije nego se odlučite ju staviti u perilicu rublja. 

Štoviše, ako imate puno osjetljive robe poput čipke onda je dugoročno puno pametnije oprati rublje ručno. Problem je vrlo često što praonice rublja nemaju dostupan sudoper, stoga vrlo često peremo svoje rublje nad kadom.  

Zato vjerujemo da ugrađen sudoper u perilici rublja je doista genijalna ideja, a istovremeno ne uzima previše dodatnog prostora. Dodatno sudoper ima ugrađen vlastiti mlaz vode koji će dobro doći kod ispiranja vaše čipke. Samsungova perilica rublja Active Wash će biti dostupna ovog proljeća u bijeloj i platina boji.

Izvor mashable

Samsungova inovativna perilica rublja ima ugrađen sudoper

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti