Saša Cvetojević je komunikator godine!

Hrvatska udruga za odnose s javnošću HUOJ proglasila je finaliste GrandPRix-a, te je titula za najboljeg komunikatora godine pripala Saši Cvetojeviću.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.02.2014. / 12:00

Saša Cvetojević je komunikator godine!

Hrvatska udruga za odnose s javnošću HUOJ proglasila je finaliste GrandPRix-a, te je titula za najboljeg komunikatora godine pripala Saši Cvetojeviću.

Inače, Cvetojević je nesumnjivo jedan od najzapaženijih oblikovatelja javnog mišljenja na hrvatskoj poslovnoj sceni. Uglavnom se bavi temama malog i srednjeg poduzetništva te inovativnih tvrtki u ranoj fazi razvoja (startupi), a njegov najveći doprinos leži u jasnoći i transparentnosti komunikacije te smionosti u otvaranju pitanja funkcioniranja javne administracije u stvarnim poslovnim situacijama. 

“U komuniciranju je promišljen, u stilu britak te izrazito plastičan u prenošenju poruka. Na društvenim mrežama potiče toleranciju te ne cenzurira niti briše komentare, uspijevajući istodobno održati raspravu u granicama tolerancije i pristojnosti. Osim toga, putem svog bloga Poslovno.biz Saša Cvetojević komentarima, savjetima i preporukama, necenzurirano i uvijek potpisano, obraća se izravno poslovnoj zajednici. Iako iznimno oštar u kritici, u svojim istupima ističe potrebu ostanka u Hrvatskoj i rada na promjeni postojećeg stanja, umjesto odlaska u inozemstvo”, obrazložio je odluku Mario Aunedi Medek, predsjednik žirija.

Za ZIMO Saša ističe:

"Nagrada me prilično iznenadila. Lijepo je dobiti potvrdu da ono što radiš ima smisla. Potvrdu od ljudi koji su stručnjaci, koji su ti uzor u tome što radiš i koje poštuješ. Društvene mreže su omogućile jedan sasvim novi oblik komunikacije, mogućnost obraćanja široj publici i prenošenja stavova na način koji do prije nekoliko godina nije bio zamisliv. Mislim da sam to dobro iskoristio i drago mi je da je to prepoznato. Trudim se u svojim istupima prepoznati i jasno definirati probleme s kojima se mnogi od nas susreću u svakodnevnom životu i poslovanju, te jednostavnim i što jasnijim načinom to prenijeti široj publici."

Inače, Saša Cvetojević je investitor u tvrtku Salespod, suvlasnik je naše matične tvrtke ZIMO Digital, te je najpoznatiji kao jedan od pokretača Zagrebačkog inkubatora poduzetništva ZIP, koji svake godine startupima nudi priliku da rade s mentorima i investitorima.

Također, Saša je zamjenik predsjednika Upravnog vijeća Zdravstvene ustanove Farmacia te osnivač i ravnatelj Zdravstvene ustanove za njegu u kući i rehabilitaciju Tibia. Radio je i kao koordinator Povjerenstva za zdravstveni i mirovinski sustav u Uredu za socijalno partnerstvo Vlade RH (2004. – 2007.) te bio članom Upravnog Vijeća HZZO-a.

Foto Mario Poje

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti