Sedmi LEAP Summit očekuje više od 2500 sudionika i više od 60 predavača

Kao i dosadašnjih godina, fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Martina Čizmić | 23.01.2022. / 11:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu. Prema najavama organizatora, na jednom će mjestu okupiti više od 2500 sudionika te brojne domaće i strane predavače. 

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina, fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Slika nije dostupna LEAP Summit 2021: Mladi iz Hrvatske i EU inspirirali se pričama o uspjehu

Tako će mladi i ove godine imati prilike slušati vodeće profesionalce brzo rastućih industrija o najnovijim trendovima, a posebna odlika konferencije je prilika za networking, odnosno poslovno povezivanje i širenje poslovanja tijekom neformalnog programa konferencije.

Tijekom dva dana, na tri pozornice, prema najavama, nastupit će više od 60 govornika, a sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Sudjelovanje je besplatno za sve, a potrebno je prijaviti se na službenim stranicama konferencije

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti