Settle Pozivnice pomažu ljudima da se povežu, bez obzira na fizičku udaljenost, odsad još lakše i uz nagrade

Settle će dodatno pomoći onim tvrtkama i trgovcima koji su se dosad oslanjali na plaćanja usluga i proizvoda gotovinom i drugim fizičkim sredstvima da bolje posluju u ovim nesigurnim vremenima.

Martina Čizmić | 27.07.2020. / 14:05

Aplikacija Settle (Foto: AUKA) (Foto: AUKA)

Aplikacija za mobilno plaćanje Settle uvela je novost koja će olakšati povezivanje korisnika koji su fizički udaljeni. Novom uslugom - Settle Invites (Settle Pozivnice) korisnici Settlea mogu pozvati svoje prijatelje i obitelj da postanu korisnici aplikacije. Ako se pozvana osoba odazove (klikne na primljenu jedinstvenu pozivnicu) i počne koristiti Settle, oba korisnika odmah, bez dodatnih uvjeta, dobivaju novčanu nagradu u iznosu od 10 kuna na svojim Settle računima. Pozivnice, Settle Invites, dostupne su svim korisnicima Settlea, pojavljuju se u samoj aplikaciji i vrlo se brzo mogu podijeliti s prijateljima ili obitelji.

Pozivnice i nagrade dostupne su u aplikaciji Settle tijekom ograničenog vremena, počevši od danas, 27. srpnja 2020. Zbog ograničenog trajanja promocije, iz Settlea pozivaju korisnike da se registriraju i iskoriste ove pogodnosti što prije.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je kako održavanje fizičke distance i udaljeni rad te online školovanje zahtijevaju određeno vrijeme za prilagodbu. Pritom preporučuju da ljudi ostanu u kontaktu jedni s drugima korištenjem tehnologije te da i na taj način brinu o svojem mentalnom zdravlju.
Izvršni direktor Settlea Daniel Döderlein vjeruje da će korištenje aplikacije Settle pomoći ljudima da ostanu povezani.

Zajednički obrok ili čak i kava s prijateljima, obitelji ili kolegama nisu stvar prošlosti. Ali, bez obzira možete li se trenutačno naći uživo s njima ili ne, uz Settle je izuzetno jednostavno poručiti voljenim osobama da nisu same. Unutar aplikacije možete razgovarati i poslati novac kako biste ih počastili kavom, primjerice, ili čak i cjelokupnom večerom za neku posebnu priliku, ističe Döderlein.

Nedavni izvještaj analitičke kuće McKinsey navodi kako se korištenje gotovine za plaćanja uživo znatno smanjilo zbog utjecaja pandemije COVID-19 i potrebe za fizičkim distanciranjem, što, dakako, nije nimalo iznenađujuće. Döderlein je uvjeren kako će Settle dodatno pomoći onim tvrtkama i trgovcima koji su se dosad oslanjali na plaćanja usluga i proizvoda gotovinom i drugim fizičkim sredstvima da bolje posluju u ovim nesigurnim vremenima.

Ovo je vrlo izazovno i zahtjevno vrijeme za sve trgovce koji se oslanjaju na fizičke oblike trgovine i fizičko plaćanje. No upravo sada odlična je prilika da se po nečemu izdvoje od svoje konkurencije tako što će ponuditi naručivanje na daljinu i inovativne opcije plaćanja svojim postojećim i novim korisnicima, naglasio je Döderlein.

Podsjetimo, Settle je europska aplikacija za mobilno plaćanje koja je izgrađena na Aukinoj dokazanoj i nagrađivanoj platformi za mobilna plaćanja - istoj onoj platformi koja je bila ključna za uspjeh mobilnih plaćanja u nordijskim zemljama. Aplikacija se može preuzeti s Appleova App Storea i Google Playa te ju mogu koristiti svi u Hrvatskoj koji imaju hrvatski broj mobilnog telefona. Settle olakšava svakome da plati i da zatraži plaćanje od bilo koga - bez ikakva dodatnog troška.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti