Shift Money dovodi svjetske fintech stručnjake u Zagreb

Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti preko 50 vodećih stručnjaka industrije koji će govoriti o blockchainu, kriptovalutama, problemima ICO-ova te novim načinima plaćanja.

Martina Čizmić | 31.10.2018. / 12:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pripreme za dvodnevnu konferenciju o financijskoj tehnologiji Shift Money ulaze u završnu fazu.

Podsjetimo, Shift Money će 26. i 27. studenog u Zagrebu okupiti predstavnike najznačajnijih tvrtki i stručnjake iz svih sektora FinTech industrije koji će razgovarati o budućnosti novca.

Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti više od 50 vodećih stručnjaka industrije koji će govoriti o blockchainu, kriptovalutama, problemima ICO-ova te novim načinima plaćanja. Nekolicina stručnjaka dolazi upravo iz tvrtki poput Barclays, The Economist, PayPal, Lloyds Bank, BBVA, Coinbase i mnogih drugih.

Uz već najavljene stručnjake iz financijskog i tehnološkog svijeta, na Shift Moneyu svoje će predavanje održati i Connie Yang iz dobro poznate platforme Coinbase. Kako ističu organizatori, Connie je prije Coinbasea, u kojem se bavila blockchainom, radila u Facebooku, gdje je pomogla u oblikovanju digitalnog profila više od milijardi ljudi.

Treba istaknuti i "naše gore list", Stana Schroedera, koji već godinama piše za američki tehnološki portal Mashable. Kad ne radi kao novinar, Stan pliva u poduzetničkim vodama pa je tako osnivač popularnog blockchain newslettera na hrvatskom – Kriptonit.

Pored ovih stručnjaka, na Shift Moneyu će 10 startupa iz financijskog svijeta dobiti priliku predstaviti svoje ideje ispred žirija, investitora i novinara te ih uvjeriti kako upravo oni mogu najviše utjecati na industriju financijskih tehnologija. Četiri najbolja tima svoje će startupe prezentirati na drugom danu konferencije, a najbolji od njih odnijet će titulu pobjednika Shift Money Challenge 2018.

Unutar izložbenog prostora Laube svoja će mjesta pronaći više od 100 tvrtki iz FinTech svijeta. Banke i velike tvrtke bit će prisutne skupa s manjim, novim tvrtkama i startupima. Njihova kombinacija omogućit će objektivan pogled iz više kutova na nove tehnologije u FinTechu i njihov potencijal.

Sve ovo čini konferenciju idealnim mjestom za potragu novih partnera, rješenja i kontakata. Shift Money održat će se 26. i 27. studenog u izložbenom prostoru Lauba u Zagrebu. Više informacija, kao i karte za konferenciju, možete pronaći na službenoj stranici money.shiftconf.co.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti