Shift u Split dovodi stručnjake iz Amazona, Microsofta i Githuba

Uz novi vizualni identitet, više od 20 stručnih govornika predstavit će najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developer temama.

Martina Čizmić | 05.02.2018. / 18:58

Konferencija Shift (Foto: PR) (Foto: PR)

Split će po sedmi put biti domaćin konferencije Shift koja će okupiti domaće i svjetske developere i IT stručnjake na jednom mjestu.

Nakon prva dva izdanja, koja su više bila usmjerena na problematiku start-upova, odlučili smo napraviti zaokret i orijentirati se na stvaranje regionalne mreže usmjerene prema developerima, istaknuo je Ivan Burazin, osnivač i pokretač konferencije koja je prošle godine u Splitu okupila 1200 sudionika.

Ove godine u dva konferencijska dana, 31. svibnja te 1. lipnja, govornici će obraditi više desetaka tema, među kojima će se naći standardne teme u vezi s web-developmentom i mobile developmentom, ali i najaktualnije IT teme o kojima se piše svakodnevno, kao što su umjetna inteligencija, blockchain i decentralizirane aplikacije.

Uz sve veći interes lokalne zajednice o mogućnosti primjene praktičnih znanja u svakodnevnom poslovanju, tijekom konferencije bit će organizirane i posebne radionice usmjerene na mlade developere.

Iz godine u godinu trudimo se biti inovativni i originalni. Osim toga što je konferencija idealna prilika da se dopre do mladih talenata te predstave rješenja ciljanim poslovnim partnerima kojih je iz godine sve više i više, ostvareni kontakti na Shiftu otvaraju mnoga vrata i upravo je networking razlog velikog interesa posjetitelja, dodao je Burazin.

Od dosad potvrđenih govornika ističe se Sean Larkin, Technical Program Manager u Microsoftu, član Webpack core tima, angular tima i angular-cli core tima. Osim njega, treba istaknuti i Tarika Makotu, Solution Architect iz Amazon Web Services koji pruža tehničko vođenje, savjetovanje o dizajnu te thought leadership za najznačajnije strateške software partnere AWSa, te Kathy Simpson, direktoricu proizvoda u Githubu.

Više informacija o konferenciji dostupno je na službenoj internetskoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti