Šibenik će ugostiti 1600 IT stručnjaka na EMEA Aruba Atmosphere konferenciji

EMEA Aruba Atmosphere konferencijom Šibenik se konačno stavio uz bok najatraktivnijih kongresnih turističkih destinaciju.

Martina Čizmić | 03.06.2018. / 17:27

Ilustracija, programeri (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

Šibenik će od 4. do 7. lipnja ugostiti čak 1600 IT stručnjaka iz više od 40 zemalja na IT konferenciji EMEA Aruba Atmosphere.

U tri dana, najbolji svjetski mrežni, sigurnosni i općenito IT stručnjaci imat će priliku sudjelovati u radionicama, predavanjima, prezentacijama te se certificirati u specijaliziranim labovima, ali se i naravno zabaviti.

Velika je čast biti domaćin tako značajne IT konferencije EMEA Aruba Atmosphere tim više što se naše vizije razvoja i inovativnog pristupa poklapaju te uspješno surađujemo na brojnim zajedničkim projektima. Naša filozofija usmjerena je na apsolutno zadovoljstvo naših gostiju, a naprednim rješenjima Aruba Networks Hewlett Packard Enterprise svojim gostima omogućujemo najbolje od najboljeg. Uz WIFI infrastrukturu u planu je i razvoj posebnih hotelskih aplikacija kojima će se olakšati operativno vođenje hotela posebno u srcu sezone I trenucima velike popunjenosti naših objekata, izjavio je Ivan Sarajlić, izvršni koordinator marketinga u Amadria Park hotelima.

Ovom IT konferencijom nastavlja se osnaživanje kongresnog turizma u Republici Hrvatskoj koji je izuzetno važan obzirom na to da kongresni turizam blagotvorno djeluje upravo na kronične boljke koje muče Hrvatsku u toj industriji.

EMEA Aruba Atmosphere konferencijom se Šibenik konačno stavio uz bok najatraktivnijih kongresnih turističkih destinaciju te uz bogatu povijest županije koja je rezultirala bogatom kulturno-povijesnom baštinom te predstavlja neizostavan turistički resurs suvremene Šibensko-kninske županije ima za ponuditi sve što putniku današnjeg vremena treba.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti