Silicijska dolina dolazi na male ekrane

HBO je odobrio prikazivanje pilot epizode 'Silicon Valley', mraćne komedije za koju su odgovorni Mike Judge, John Altschuler i Dave Krinsky.

Zimo Zimo Matija Zlatarek | 07.12.2012. / 10:42

Silicijska dolina dolazi na male ekrane

HBO je odobrio prikazivanje pilot epizode 'Silicon Valley', mračne komedije za koju su odgovorni Mike Judge, John Altschuler i Dave Krinsky. Njih troje napisali su Silicon Valley projekt čiji izvršni producent će biti Scott Rudin, piše Deadline.

Radnja Silicon Valley postavljena je u high-tech zlatnu groznicu moderne Silicijske doline, gdje su ljudi najviše kvalificirani za uspjeh najmanje sposobni nosit se i upravljati uspjehom. Mike Judge će režirati pilot epizodu koja bi se trebala emitirati u proljeće. Judge je bio odgovoran za neka kultna djela, poput Office Space, Idiocracy i naravno Beavis and Butt-head, te ne sumnjamo da će u Silicon Valley donijeti zdravu dozu cinizma i kvalitetan humor.

HBO poprilično podupire razvoj i snimanje komedija ove godine - zeleno svijetlo dobili su pilot epizode Hello Ladies, serija koja je već odobrena za snimanje, Getting On i Silicon Valley, kao i Christopher Guestov Family Tree, projekt koji je izravno odobren za snimanje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti