Skupo, a jeftino - novi model No.1 izgleda fantastično

Ako ste više ljubitelj tradicionalnih izgleda satova, onda je S3 uređaj za vas, jer osim što izgleda odlično, ima i odličnu cijenu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.09.2015. / 12:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

O No.1 smo već pisali, i radi se o solidnim uređajima a sada je kompanija objavila novi model pod nazivom S3 koji ima zaslon otporan na ogrebotine, kućište od nehrđajućeg čelika, kožni remen i podržava i Android i iOS operativni sustav.

Ono što je odlično kod ovog uređaj jest da podržava SIM karticu, pa tako možete obavljati pozive odmah sa samog sata, istina jest da je to malo nespretno, no nekom bi moglo zatrebati.

S3 ima i tehnologiju smanjenja šuma, vodootporan je i dolazi s softverom za praćenje otkucaja srca, mjerenje koraka, temperature, prati kvalitetu sna i sve to zajedno zapakirano je u uređaj čija baterija traje oko 36 sati.

Osim svega spomenutog, S3 dolazi s ugrađenim stereo zvukom, te se pali kao i Apple Watch na način da trznete rukom prema naprijed.

Više detalja možete vidjeti u videu ispod, a spomenimo još cijenu uređaja od svega 60 dolara. Uređaj možete potražiti na raznim online trgovinama koje možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti