Skype od sada može prevoditi razgovor u realnom vremenu

Od danas je dostupna Preview verzija Skype Translatora, aplikacije koja je zapravo dodatak za Skype, a koja ima mogućnost prevođenja razgovora u...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 13.05.2015. / 19:50

Skype od sada može prevoditi razgovor u realnom vremenu

Od danas je dostupna Preview verzija Skype Translatora, aplikacije koja je zapravo dodatak za Skype, a koja ima mogućnost prevođenja razgovora u realnom vremenu. Sve što trebate napraviti kako biste preuzeli aplikaciju jest posjetiti Windows Store na Windowsima 8.1 ili Windows 10 Tech Preview, preuzeti Skype Translator te se ulogirati sa svojim korisničkim podacima.

Zapravo se radi o aplikaciji koja radi kao i običan Skype, no djeluje kao modernizirana inačica s mogućnošću besplatnog prevođenja telefonskih i video razgovora, a za sad su podržani engleski, kineski, njemački, španjolski, francuski i talijanski jezik. Uz prijevod pomoću detekcije iz govora, podržano je još i 50 jezika no samo za prijevod tekstualnih poruka.

Iz kompanije kažu kako rade na proširenju podrške i na ostale jezike pa ćemo kroz par godina vjerojatno na popisu ugledati i hrvatski, a za sada se možemo samo nadati da će raditi bolje od Google Prevoditelja.

Kako sve točno funkcionira u praksi možete vidjeti u nastavku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti