Sljedećeg tjedna Super Mario stiže i na Androide!

Super Mario Run 2.0 od četvrtka bit će dostupan korisnicima Androida, a nadograđenu verziju moći će preuzeti i vlasnici iPhone i iPada

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 19.03.2017. / 08:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nintendo je krajem prošle godine napokon predstavio mobilnu verziju jedne od vjerojatno najpopularnijih igara svih vremena, no na razočaranje milijuna vlasnika telefona koje pokreće Android, Super Mario Run predstavljen je samo za Appleove uređaje. Iz ove su kompanije tada najavili kako rade i na verziji za Googleovu mobilnu platformu, a sredinom siječnja objavili su kako vlasnici Androida mogu očekivati dolazak Super Marija tijekom ožujka.

Jučer smo saznali i točan datum od kojeg će korisnici moći skinuti Super Mario Run s Googlea Play te se najveći fanovi već sada mogu registrirati za skidanje ove igre, a ona će biti dostupna za download od četvrtak 23. ožujka. Super Mario na App Storeu do sada je downloadan više od 78 milijuna puta, a iako je preuzimanje same igre besplatno, korisnici koji žele završiti sve nivoe moraju platiti 9,99 dolara – prema informacijama The Wall Street Journala s početka ove godine, samo tri posto korisnika koji su preuzeli SMR, platili su punu cijenu. Za Androide bit će dostupna verzija Super Mario Run 2.0 u kojoj će biti dostupni novi likovi, ali i mogućnost besplatnog otključavanja prva četiri nivoa, a treba napomenuti da će Nintendo istog dana nadograditi i ovu igru za iPhone i iPad te će vlasnici ovih uređaja također imati priliku besplatno odigrati prva četiri nivoa.

Izvor: The Verge
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti