Sljedeći tjedan u Zagrebu se održava LEAP Summit

LEAP Summit ugostit će sudionike iz više od 20 zemalja te su najavljena izlaganja više od 60 predavača.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 04.05.2022. / 15:18

LEAP Summit
LEAP Summit - 7 (Foto: Zimo)

 Sedmo izdanje multidisciplinarne konferencije LEAP Summit održat će se u Zagrebu 12. i 13. svibnja u prostorijama CineStara u Branimir Mingle Mallu. Konferencija će se održati na tri različite pozornice - LEAP stage, Ideas & Tech by EEN i Green Stage, a u njenom fokusu bit će poduzetništvo, održivi razvoj, inovacije, digitalne tehnologije, Zeleni plan EU te startupovi i razvoj karijera, kao i potreba mladih da prepoznaju svoju ulogu u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije europske budućnosti.

LEAP Summit ugostit će sudionike iz više od 20 zemalja te su najavljena izlaganja više od 60 predavača, renomiranih govornika, panelista i gostiju te predstavnika tvrtki, startupova i freelancera.

LEAP Summit - 1 LEAP summit se vraća u punom sjaju s impresivnom listom panelista iz Infobipa, Rimac Technologyja, IBM-a..

Cjelokupan popis govornika dostupan je na službenim stranicama LEAP Summita, a jedan od njih je Jaime Ruiz Huescar, stručnjak Europske komisije za e-mobility i smart mobility. Sudionici su između ostalih i Miroslav Varga, Domagoj Jakopović Ribafish, Morana Zibar, Josipa Majić, Zvonimir Matutinović, Lana Jurčević, Damir Ciglar, Puja Chakraborty, Anca del Rio, Ivan Božić, Marijo Žižek, Igor Strejček, Vlatko Tutić i Andrej Ribičić.

Među panelistima su i predstavnici inovativnih tvrtki poput IBM iX, Rimac Technology te Infobip, a tehnološki entuzijasti će svakako željeti poslušati predavanje Elisabette Lamboglia, inženjerke Europske svemirske agencije kao i nastup Lidije Kralj, stručnjakinje za umjetnu inteligenciju i podatke.

Uz predavanja, panele i debate, LEAP Summit nudi i bogat neformalni program s brojnim prilikama za networking te informiranje o novim poslovnim prilikama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti