Sony dogovorio suradnju s Netflixom i predstavio dva nova televizora

Modeli AF9 i ZF9 MASTER linije opremljeni su procesorom slike nove generacije X1 Ultimate, koji može inteligentno otkriti i analizirati svaki objekt na slici koristeći novu Super rezoluciju baziranu na objektima za izuzetnu preciznost i detalje.

Martina Čizmić | 01.08.2018. / 16:51

Sony Bravia Master AF9 (Foto: Sony) (Foto: Sony)

Tvrtke Sony i Netflix predstavile su Netflix calibrated sistem za Sony BRAVIA MASTER liniju televizora. Sistem je posebno dizajniran da osigura kvalitetu slike koji je u skladu s vizijom i namjerama filmskih stvaratelja.

Netflix calibrated sistem dolazi ekskluzivno na novim AF9 OLED i ZF9 LCD televizorima Sony BRAVIA MASTER linije, a osigurava gledateljima iskustvo s kinematografskom vjerodostojnosti na Netflix platformi.

Sistem pruža kvalitetu slike koji se približava kvaliteti profesionalnog zaslona u filmskom producentskom studiju. S jednim jednostavnim podešavanjem, korisnici Netflix platforme mogu uživati u preciznim bojama i dinamičkom kontrastu – onako kako je umjetnik to i zamislio. Ove značajke su posebno vidljive prilikom gledanja vizualno spektakularnih serija.

Inače, modeli AF9 i ZF9 MASTER linije opremljeni su nedavno razvijenim procesorom slike nove generacije X1 Ultimate, koji može inteligentno otkriti i analizirati svaki objekt na slici koristeći novu Super rezoluciju baziranu na objektima za izuzetnu preciznost i detalje. Otkriva stotine različitih objekata na zaslonu te na pametan način poboljšava svjetlinu, razinu detalja te pruža gledatelju oštro, svijetlo i nevjerojatno realistično iskustvo slike. Također, HDR remaster baziran na objektima je značajno ažuriran i sad dozvoljava da svaki objekt bude pojedinačno prilagođen za bolju dubinu, preciznu teksturu i realniju sliku.

Sony Bravia Master ZF9 (Foto: Sony) (Foto: Sony)

Nova opcija X-Wide Angle televizora ZF9 LCD omogućava da slika zadrži kvalitetu što omogućava širi kut gledanja koji smanjuje smjenu boja kad se ekran gleda pod kutem, tako da boje ostaju vjerodostojne bez obzira na poziciju gledatelja. ZF9 omeđen je crnim obrubom nalik onom na DSLR fotoaparatu, koji se ističe nasuprot metalik izgleda ostatka televizora.

Oba modela televizora AF9 i ZF9 baziraju se na operativnom sistemu Android TV, koji omogućava otkrivanje svijeta filma, glazbe, fotografija, igrica, pretraživanja, aplikacija i još mnogo toga. S ugrađenom Chromecast linijom digitalnih playera sadržaj se lako može producirati s pametnog telefona ili tableta na televizor, dok pristup Google Play platformi omogućava uživanje u omiljenim filmovima, TV serijama i igricama na televizoru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti