Sony Xperia Touch: Pretvorite svoj stol u zaslon osjetljiv na dodir

Sonyjev interaktivni projektor bilo koju ravnu površinu pretvorit će u dodirni zaslon.

Monika Nožić Monika Nožinić | 28.02.2017. / 06:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xperia Touch je interaktivni projektor koji bilo koju ravnu površinu pretvara u 23-inčni, osjetljiv na dodir, zaslon visoke rezolucije sa horizontalnom ili vertikalnom projekcijom s male udaljenosti (short-trow). Sučelje je brzo i osjetljivo na dodir – napravljeno prema Sony SXRD display tehnologiji, a dodir se registrira kombinacijom infracrvenog svjetla i ugrađene kamere koja u stvarnom vremenu registrira pokrete od 60 frameova u sekundi.

Xperia Touch omogućuje obitelji ili prijateljima da na stolu ili zidu uživaju u igricama, gledaju uživo prijenose željenih kanala i međusobno komuniciraju putem društvenih mreža i aplikacija za poruke.

Početna strana ekrana je elegantna i posebno osmišljena za ekrane osjetljive na dodir - dizajnirana tako da zadržava minimalizam i ostaje vidljiva u uvjetima slabog osvjetljenja. Ima mogućnost prikaza atmosferskih prilika u stvarnom vremenu, podsjetnik za pisanje bilješki ili prikaz videozapisa, kalendar i Skype za razgovore s prijateljima ili kolegama.

Sonyjev interaktivni projektor kompatabilan je sa PlayStation 4 Remote Play i u potpunosti podržava sve aplikacije dostupne na Google Play-u, donoseći potpuno nov način uživanja u mnogobrojnim aplikacijama. Jedinstvena projekcija s arhitekturom osjetljivom na dodir i senzorima, developerima nudi potpuno novu radnu platformu.

Xperia Touch bit će dostupan preko odabranih distributera i Xperia Online trgovine u određenim europskim zemljama od proljeća 2017., a maloprodajna cijena iznosi oko 14 993 eura.

Izvor: Sony

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti