Spoj mode i tehnologije: Guess predstavio novi pametni sat

Iz Guessa su objavili kako su prepoznali važnost ovakvih pametnih tehnoloških uređaja te će novi Connect biti savršen za 'mlade, sexy i pustolovne korisnike'

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 21.03.2017. / 08:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prije dvije godine iz Guessa su se pohvalili kako su jedna od prvih kompanija iz svijeta mode koja je prihvatila trend nosive tehnologije te su predstavili pametni sat Connect. Iako njihov smartwatch nije dobro 'sjeo' kritičarima, ova kompanija najavila je nasljednika kojeg će pokretati nova verzija Googleovog operativnog sustava za nosive uređaje (Android Wear 2.0) i Qualcommov Snapdragon Wear 2100 procesor. Iz Guessa su objavili kako su prepoznali važnost ovakvih pametnih tehnoloških uređaja te će novi Connect biti savršen za 'mlade, sexy i pustolovne korisnike', ali i one koji vole lijepo dizajnirane gadgete.

Guess je veliku pažnju posvetio personalizaciji te će, kada se nova verzija Connecta pojavi na tržištu u drugoj polovici ove godine, korisnici moći birati između velikog broja remena (za ljubitelje mode, sporta itd.) i boja, a ovaj sat dostupan je u manjoj verziji (41mm) koja je namijenjena ljepšem spolu i u većoj verziji (44mm) za muškarce. Također, za one 'koji žele biti atraktivni i aktivni', ovaj sat dolazi i s posebnom aplikacijom za fitness. Connect će se moći povezati s mobilnim uređajima koji rade na Androidu i Appleovim pametnim telefonima, a njegova cijena još nije poznata, no sigurno je kako će biti skuplji od klasičnih pametnih satova tehnoloških kompanija.

Podsjetimo, nedavno je i Tag Heuer predstavio pametni sat Connected Modular 45 koji je također namijenjen modno osviještenim korisnicima i čija početna cijena iznosi 1600 dolara.

Izvor: TechSpot
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti