Startup akcelerator Founder Institute iz Silicijske doline 1. listopada stiže u varaždinski Tehnološki park

Founder Institute Zagreb poziva sve zainteresirane na besplatni Startup Ideation Bootcamp sa Damirom Bulićem koji će se održati 1. listopada. u 18:00 sati u Tehnološkom parku Varaždin.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.09.2013. / 19:53

Startup akcelerator Founder Institute iz Silicijske doline 1. listopada stiže u varaždinski Tehnološki park

Founder Institute Zagreb poziva sve zainteresirane na besplatni Startup Ideation Bootcamp sa Damirom Bulićem koji će se održati 1. listopada. u 18:00 sati u Tehnološkom parku Varaždin. 

Ideation Bootcamp je prilika za učiti od Damira Bulića, osnivača i vlasnika firme Metadata i uspješnog startupa Equel. Damir ima klijente u preko 90 zemalja svijeta i bavi se programiranjem, razvojem aplikacija, bazama podataka itd. Founder Institute ga je u početku pozvao da se pridruži kao mentor, no Damir je zaključio da želi sudjelovati u programu kao polaznik jer tu ima toliko tema ključnih za međunarodno poslovanje.

Uz Damira, na radionici će biti još polaznika Founder Institute-a u Hrvatskoj i to Iva Matasić (http://www.consulio.eu/), Bruno Blumenschein (http://sportinti.me/) te direktori Founder Institute Zagreb. Founder Institut iz Silicijske doline, SAD je trening program za startup poduzetnike i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti smislene i trajne tehnološke tvrtke širom svijeta.

Founder Institute pomogao je lansirati više od 800 novoosnovanih poduzeća u 42 grada na pet kontinenata - što ga čini najvećim svjetskim startup akceleratorom. Cilj Founder Institutea je da se "globalizira Silicijska dolina" pokretanjem 1000 smislenih i trajnih tehnoloških poduzeća godišnje u 50 gradova diljem svijeta.

Sve ostale informacije i registraciju možete pronaći na ovom linku http://fi.co/courses/3747Ukoliko se želite prijaviti u trening program Founder Institutea posjetite http://fi.co/apply/zagreb. Founder Institute možete pratiti na Twitteru: twitter.com/fizagreb.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti