Stigao Skype 5.0 za Mac (beta)

Array

Zimo Zimo Zimo | 04.11.2010. / 18:45

Stigao Skype 5.0 za Mac (beta)

Nedavno smo pisali o novoj inačici Skype-a za Windowse koji podržavaju grupni chat te sadrže integraciju sa Facebookom. Danas je Skype objavio novu inačicu 5.0 za Mac koju možete preuzeti u beta verziji.

Uz novi dizajn koji sada priliči Mac-u, a gdje se sve informacije nalaze u jednom prozoru, Skype za Mac od sada omogućuje dugo očekivani grupni chat. Mac-ov Address Book integriran je u Skype, pa tako više nemorate imati odvojene liste kontakata. Dodavanje novih kontakata jednostavnije je nego prije, pa tako potražite kontakt, kliknite na njega, i on će se naći na vašoj listi Skype korisnika.

No najveća novost je grupni video chat. Skype od sada omogućuje video razgovore sa najviše 3 korisnika koji imaju Skype 5.0 na Mac-u, ili posljednju inačicu za Windows korisnike. Nova, zanimljiva funkcija jest 'Push to talk' koja omogućuje razgovor samo kada pritisnete (kompliciranu) kombinaciju tipki - Control - Option - Command - Up Arrow, a ukoliko niste pristinuli tu kombinaciju, automatski se aktivira mute.

Iako Skype za Windowse imaju integriran Facebook, u Skypeu za Mac zasada nema govora o tome. Video govori o ovim značajkama, stoga preporučamo da ga pogledate.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti