Stigla međunarodna verzija novog Lenovo Zuk Z1

Lenovo ima svoj novi podbrand ZUK koji je izbacio na tržište svoj prvi pametni telefon Z1, a koji je od sada dostupan i u međunarodnoj verziji.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.09.2015. / 07:49

Stigla međunarodna verzija novog Lenovo Zuk Z1

Lenovo ima svoj novi podbrand ZUK koji je izbacio na tržište svoj prvi pametni telefon Z1, a koji je od sada dostupan i u međunarodnoj verziji.

Do sada, ZUK Z1 bio je dostupan samo za kinesko tržište, no od sada će i ostatku svijeta moći kupiti ovaj, ne baš previše jeftin uređaj, no cijenu bi itekako trebale opravdati odlične karakteristike uređaja.

Najveća prednost Lenova ZUK Z1 je svakako velika baterija koja ima kapacitet od čak 4100mAh što bi trebalo biti dovoljno za 12 sati surfanja, 15 sati gledanja videa, 48 sati razgovora preko 4G mreže i oko 120 sati slušanja glazbe.. Sam uređaj dolazi s Qualcomm Snapdragon 801 četverojezgrenim procesorom, radnog takta 2.5GHz, 3GB RAM-a, te čak 64GB interne memorije.

Kao i većina novih uređaja, ZUK Z1 podržava dual SIM, dok sve radnje možete gledati kroz odličan FullHD zaslon od 5.5 inča s 401 piksel po inču i 100% NTSC.

Što se slikanja tiče, Z1 dolazi s 8MP prednjom kamerom, te 13MP stražnjom koja naravno ima autofokus i bljeskalicu.

Kao što se iz priloženog vidi, radi se o iznimno moćnom uređaju, odličnih karakteristika, ali takva priča dolazi i s višom cijenom, pa je tako Lenovo odredio cijenu ovog uređaja od 319 dolara, odnosno oko 2,150 kuna, što i nije toliko pretjerano ako pričamo o 64GB memorije i 5.5 inčnom uređaju s odličnom baterijom. Dobri ljudi iz Gearbesta ponudili su nam eksluzivan popust od 20 dolara uz kupon "LZUKZ1", pa ćete tako uređaj platiti 299 dolara!

Više o uređaju možete pročitati na ovom linku, dok u nastavku možete vidjeti nekoliko slika uslikanih ovim uređajem.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti