Stigla nova Twitter aplikacija za iPhone i iPad

Korisnici Twittera dobili su nove i bolje mogućnosti Twittera na svojem iPhoneu ili iPadu.

Zimo Zimo Zimo | 04.03.2011. / 10:15

Stigla nova Twitter aplikacija za iPhone i iPad

Korisnici Twittera dobili su nove i bolje mogućnosti Twittera na svojem iPhoneu ili iPadu.

Jedan od tri najpopularnija načina kako korisnici koriste Twitter je upravo iPhone, dok prva dva načina pripadaju naravno twitter.com i mobile.twitter.com.

Jučer je Twitter objavio novu ažuriranu i poboljšanu inačicu aplikacije za svoj vrlo uspješan servis. Što je sve novo?

Uploadanje fotografija olakšano je uz gumb koji se nalazi na alatnoj traci, a unaprijeđen je i pregled slika, pa je tako od sada vrlo lako birati želite li tweetati sliku iz vaših spremljenih fotografija ili pak želite poslikati novu sliku.

Ukoliko je vaš profil postavljenda ga svi mogu vidjeti, uz pomoć nove funkcije 'follow your friends' vaši će vas prijatelji lakše pronaći.

Moguće je vidjeti koji su trendovi vezani uz vašu lokaciju, a za skraćene linkove ne trebate brinut jer će se Twitter sam pobrinuti za njih čim ubacite link.

Novi 'New tweet' je čišći i jednostavniji, a tu je i automatsko provjeravanje korisničkih imena i hashtagova kako bi tipkali još brže. Nove su i direktne poruke koje sadrže kompletnu konverzaciju i pomažu vam da lakše pratite vaše poruke.

Ne znamo kako se novi Twitter ponaša na novijim iPhone uređajima i na iPadu, no na našem 3G (znamo stari je uređaj, nabavit ćemo novi), aplikacija se često ruši i ne radi baš najbolje.

Javite nam svoja iskustva. Imate Twitter? Pratite @zimoonline

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti