Stiže nam još jedna Web::Strategija 1011

Ovaj puta naglasak je na web dizajn, stoga vam preporučujemo još jednu u nizu uspješnih Web Strategija pod sloganom 'Frontend naš svagdašnji.'

Zimo Zimo Zimo | 30.05.2011. / 16:08

Stiže nam još jedna Web::Strategija 1011

Ovaj puta naglasak je na web dizajn, stoga vam preporučujemo još jednu u nizu uspješnih Web Strategija pod sloganom 'Frontend naš svagdašnji.'

Konferencija se po starom dobrom običaju odražava u Hypo centru 16. i 17. lipnja, a namijenjena je svima koji se bave web dizajnom ili developmentom.

Predavanja će se održavati u četvrtak 16. lipnja na kojoj će pričati o onima koji tek žele krenuti u posao no bit će nešto i za one koji već jesu u ovim vodama. 'Nove trendove u web dizajnu i web developmentu predstavit će uspješni zaposlenici i direktori tvrtki koje se već godinama potvrđuju na regionalnom, ali i međunarodnom tržištu.' -- ističu organizatori.

Osim predavanja Web Strategija nagrađuje najbolje kreatore stranica u regiji, pa tako vaše radove možete prijaviti na službenim stranicama Web Strategije. Drugi dio rezerviran je za Web::Edukaciju odnosno radionice koje će se održati u VMD zgradi.

”Kako se napokon i u hrvatskim tvrtkama počinju koristiti agilne metode razvoja softvera, kao što je SCRUM, pripremili smo seminar na kojem možete naučiti osnove SCRUM-a i kako ga primijeniti. Ako ste imali prilike sami postavljati poslužitelje weba, baze ili nešto slično, sigurno ste se susreli s tim da je netko provalio u Vaš sustav i nanio Vama i Vašim klijentima štetu.

Na radionici Ethical Hacking možete saznati kako provjeriti sigurnost Vašeg sustava i kako ga zaštititi korištenjem etičkog hakiranja.” – izjavila je Sandra Kušek, voditeljica Web::Edukacije.

Zimo je kao i zadnjih nekoliko puta službeni live blogging portal, pa ćete tako sve informacije moći čitati na našim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti