Stiže u listopadu: Procurile su specifikacije "ubojice flagship telefona"

Za manje od mjesec dana OnePlus predstavit će modele 7T i 7T Pro s velikim ekranima, odličnim procesorom i tri stražnje kamere.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 17.09.2019. / 07:37

OnePlus (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kompanija OnePlus tijekom godina privukla je veliki broj obožavatelja i korisnika klasičnom kombinacijom snažnog hardvera i pristupačne cijene pa je dio novinara njihove modele nazvao "ubojicom flagship telefona". S vremenom su njihovi telefoni zadržali vrhunski hardver, a iako je i cijena porasla, 669 dolara za posljednji top-model i dalje je za nekoliko stotina dolara povoljnija u odnosu na poznatiju konkurenciju.

Redovi za OnePlus 6 (foto: OnePlus) Nije iPhone: Tisuće ljudi čekalo je u redu za novi smartphone

OnePlus za 10. listopada priprema dva nova uređaja, a što će OnePlus 7T i 7T Pro donijeti otkrio nam je vjerojatno najpoznatiji insider mobilne industrije poznat po korisničkom imenu s Twittera OnLeaks.

Oba modela pokretat će Snapdragon 855+ te će imati AMOLED ekrane s frekvencijom osvježavanja 90 Hz – model 7T imat će 6,55-inčni ekran, dok će Pro model imati 6,65-inčni ekran rezolucije 310x1440 piksela. Također, oba modela imat će 8 GB memorije, a dok će se model 7T moći kupiti u verzijama sa 128, odnosno 256 GB prostora za pohranu podataka, Pro model bit će dostupan samo sa 265 GB memorije. OnePlus 7T imat će bateriju kapaciteta 3800 mAh s brzim punjenjem (20 posto brže u odnosu na OnePlus 7 Pro), a 7T Pro imati 4085 mAh bateriju.

Čini se kako neće biti ni previše razlike vezane uz kamere na novim modelima te će se sa stražnje strane oba modela nalaziti sustav s tri kamere. Rezolucija klasične kamere iznosit će 48 MP, pored nje će biti 8 MP telefoto kamera (na modelu 7T rezolucija će iznositi 12 MP, no dok ta kamera ima 2x zum, Pro model imat će 3x zum) te 16 MP ultraširoka kamera. S prednje strane bit će 16 MP kamera za snimanje selfija smještena u malom hardverskom urezu.

OnePlus 7 Pro Telefon o kojem svi pričaju: OnePlus 7 Pro jedan je od najboljih smartphonea godine!

Po specifikacijama, jasno je kako je riječ o fantastičnim uređajima, a sve ljubitelje kompanije sada najviše zanima samo jedna stvar – cijena po kojoj će se prodavati.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti