Što si danas možete priuštiti za 400 kuna?

Iako ova cifra varira od države do države, postavlja se pitanje, što si danas možemo priuštiti za 400 kuna?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.09.2016. / 21:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tih 400 kuna danas možemo potrošiti na štošta, no postavlja se pitanje što si možemo priuštiti za 400 kuna u različitim državama?

Primjerice, u Njemačkoj je 400 kuna oko 100 boca pive, kave za tjedan dana ili ručak za dvije osobe. U SAD-u je stvar nešto drugačija, pa tako primjerice neki klinac može kupiti “Shark Wheels” za skejt, jeftiniju dasku ili lagere. U Portugalu možete kupiti recimo 3 ili 4 nove knjige, povesti dvije osobe na finu večeru, kupiti 5 novih CD-a ili oko 50-ak piva.

Sad se pitate kakve to veze ima s našom tematikom? Veza je ta da za 400 kuna možete kupiti i pametni telefon UHANS A101 koji stoji kao “entry level” uređaj, što znači da će cijena itekako utjecati na kupovinu ovog uređaja, a radi se o modelu s 1GB RAM-a, 8GB interne memorije, 5MP stražnjom kamerom, 2450 mAh baterijom i Androidom 6.0. Naime, ovo je uređaj namijenjen onima koji ne očekuju niti ne trebaju puno od pametnog telefona.

S obzirom da cijena uređaja neće uvijek biti 400 kuna, možete dobiti jedan od najjeftinijih 4G pametnih telefona na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti