Tih 400 kuna danas možemo potrošiti na štošta, no postavlja se pitanje što si možemo priuštiti za 400 kuna u različitim državama?

Primjerice, u Njemačkoj je 400 kuna oko 100 boca pive, kave za tjedan dana ili ručak za dvije osobe. U SAD-u je stvar nešto drugačija, pa tako primjerice neki klinac može kupiti “Shark Wheels” za skejt, jeftiniju dasku ili lagere. U Portugalu možete kupiti recimo 3 ili 4 nove knjige, povesti dvije osobe na finu večeru, kupiti 5 novih CD-a ili oko 50-ak piva.

Sad se pitate kakve to veze ima s našom tematikom? Veza je ta da za 400 kuna možete kupiti i pametni telefon UHANS A101 koji stoji kao “entry level” uređaj, što znači da će cijena itekako utjecati na kupovinu ovog uređaja, a radi se o modelu s 1GB RAM-a, 8GB interne memorije, 5MP stražnjom kamerom, 2450 mAh baterijom i Androidom 6.0. Naime, ovo je uređaj namijenjen onima koji ne očekuju niti ne trebaju puno od pametnog telefona.

S obzirom da cijena uređaja neće uvijek biti 400 kuna, možete dobiti jedan od najjeftinijih 4G pametnih telefona na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju