Nismo sigurni uživa li više netko u dosadnim, napornim i vrlo čestim zahtjevima i pozivnicama za igranje na Facebooku, srećom, moguće ih je isključiti...

Možda među čitateljima ima naprednijih korisnika, koji su već sami "provalili" način da podignu znak "Stop" za sve one koji ih bombardiraju zahtjevima za igranjem na najpopularnijoj društvenoj mreži na planeti. Ipak, vrlo vjerojatno većina vas i dalje ima problema s navedenim dijelom Facebooka, a zahvaljujući Business Insider portalu prenosimo vam video u kojem je detaljno objašnjeno kako isključiti opciju koja omogućuje da dobijate zahtjeve za igrama. Uvjereni smo kako će mnogi iskoristiti ove upute da se riješe napornih zahtjeva. 

U videu je objašnjeno kako se opcija isključuje na iOS pametnom telefonu, ali autori navode da sve radi i na Android uređajima dok za desktop verziju Facebooka, nažalost, još uvijek nemaju rješenje. Dakle, prvo je potrebno otvoriti Facebook, ali ne kroz mobilnu aplikaciju, nego kroz web preglednik na vašem mobilnom uređaju. Potom u desnom gornjem kutu imate "Menu", nakon što vam se otvore opcija, pri dnu je stavka "Account settings", idući korak je otvaranje opcije "Apps", potom "Platform" u kojoj je potrebno označiti "No" za "Game invites and App Notifications". I to je to, više nećete dobijati zahtjeve za igrama na Facebooku. 

Ukoliko pak imate rješenje za desktop verziju Facebooka i pozivnice za igre, podijelite ga s nama u komentarima. 

Foto via Flickr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju