Stopirano otvorenje "robotskog bordela"

U Houstonu je privremeno stopirano otvaranje bordela s lutkama za seks – ovo je prvi korak ka bordelima budućnosti u kojima će roboti zamijeniti ljude.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 01.10.2018. / 09:15

Lutka za seks (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kompanija Kinky S Dolls nedavno je najavila otvorenje svog prvog američkog bordela s lutkama u Houstonu, odnosno, kako ga mediji nazivaju, robotskog bordela jer smatraju kako je riječ o prvom koraku prema javnim kućama u kojima će se moći unajmiti roboti za seks. No za sada će svi koji žele platiti pola sata ili cijeli sat druženja s lutkama morati svratiti malo sjevernije, u Toronto, gdje je ova kompanija već otvorila ovakav bordel, jer je otvaranje bordela u SAD-u trenutačno stopirano.

Svi zainteresirani za druženje s lutkama prvo se moraju najaviti i rezervirati privatnu i luksuznu sobu u kojoj za 80 dolara mogu provesti nezaboravnih pola sata s lutkom koja će goste dočekati u odjeći i pozi koju žele. Također, ove lutke idu i u kućne posjete ili posjete u hotelima – u tom je slučaju cijena veća i sat vremena iznosi 250 dolara.

Moralna policija

Iz Kinky S Dollsa kažu da je provod s lutkama "jednako dobar kao i prava stvar" te da klijenti i gosti ne moraju brinuti za higijenu jer se nakon svakog odnosa lutke čiste antibakterijskim sredstvima.

Prvi američki robotski bordel trebao je biti otvoren u Houstonu, no čini se da je zapelo s potrebnim dozvolama za gradnju, a ni gradonačelnik toga grada nije presretan što se u njegovu gradu otvara takav biznis. Sylvester Turner rekao je kako ne želi zvučati kao moralna policija, ali da takav tip biznisa ipak ne želi u svome gradu.

Ovo je, dakle, samo prvi korak prema bordelima budućnosti u kojima će dominirati roboti – s obzirom na to kakav se napredak postiže na polju biotehnologije i umjetne inteligencije, čini se da ćemo u budućnosti teško razlikovati robote od pravih ljudi. Zbog toga sve češće čitamo o budućnosti u kojoj bi seks s robotima mogao postati uobičajena stvar jer roboti će uvijek biti raspoloženi za seks i bit će programirani za ispunjenje svih želja svojih vlasnika.

Izvor: The Guardian

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti