Supertalent Hrvatska: Najpopularnija besplatna aplikacija za Androide i iPhone

Najpopularniji talent show ima najpopularniju aplikaciju koja zauzima vodeće mjesto među besplatnim aplikacijama za Androide i iOS uređaje te je do sada preuzeta više od 40 tisuća puta

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 03.05.2016. / 15:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Potraga za ovogodišnjim hrvatskim supertalentom ušla je u najuzbudljiviju fazu u kojoj natjecatelji nastupaju uživo, a u odabiru najboljeg kandidata sada glavnu riječ imaju gledatelji koji putem mobilnih uređaja mogu glasati za svoje favorite. Gledateljima je glasanje omogućeno telefonskim pozivom, slanjem SMS-a i putem posebne Supertalent Hrvatska aplikacije koja je dostupna korisnicima Appleovih uređaja i Androida. Aplikacija je do sada preuzeta čak više od 40 tisuća puta te je zauzela prvo mjesto kao najpopularnija besplatna aplikacija u obje trgovine, Googleu Play i App Storeu – ispred WhatsAppa, Facebooka, Vibera, Messengera itd.

Sa Supertalent Hrvatska aplikacijom praćenje omiljenog talent showa još je zabavnije i uzbudljivije jer su tijekom emitiranja emisije korisnicima dostupne brojne zabavne igre, ankete i pitalice u kojima možete provjeriti svoje znanje o showu i natjecateljima, a sve se aktivnosti i točni odgovori zbrajaju i prikazuju na ljestvici pa možete usporediti svoje rezultate s drugim korisnicima i vašim prijateljima. Putem ove aplikacije, naravno, možete saznati i sve informacije novosti o natjecateljima i članovima žirija, pogledati nastupe iz prijašnjih emisija, vidjeti što se dešavalo u backstageu, pregledati galerije fotografija, videozapise i, što je mnogima najzanimljivije – stisnuti crveni ili zlatni gumb.

Za glasanje putem Supertalent Hrvatska aplikacije potrebno je skinuti njenu posljednju verziju i u dijelu aplikacije pod nazivom 'Glasaj' odabrati svog favorita. Kada je glasanje otvoreno (što će najaviti voditelji, a u aplikaciji će prikazati posebna oznaka 'Otvoreno'), u tom dijelu aplikacije prikazat će se ime i slika natjecatelja, a odabirom lijevo ili desno prikazivat će se ostali kandidati za koje se može glasati. Glasati se može za više natjecatelja više puta te će natjecatelj s najvećim brojem glasova proći direktno u finale, dok će žiri odabrati drugog natjecatelja između točaka koje su po broju glasova smjestile na drugo ili treće mjesto.

Najpopularniju besplatnu aplikaciju za mobilne uređaje možete preuzeti na ovom linku ako koristite uređaj s Androidom, odnosno ovdje ako koristite iOS uređaje.  

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti