Surfajte besplatno i zovite i ako nemate novaca na računu

T-Mobile EXTRA obitelj tarifa od danas je objavila nove mogućnosti koja omogućuje korisnicima da unutar obitelji razgovaraju besplatno i surfaju internetom.

Zimo Zimo Zimo | 20.05.2011. / 15:07

Surfajte besplatno i zovite i ako nemate novaca na računu

T-Mobile EXTRA obitelj tarifa od danas je objavila nove pogodnosti koja omogućuju korisnicima da unutar obitelji razgovaraju besplatno i surfaju internetom.

Dakle, EXTRA obitelj tarifa omogućuje neograničene razgovore po 0 kn/min među članovima u mjesečnoj naknadi, te uz to nudi i neograničeno povezivanje putem mobilnog interneta. Napomenimo samo da je cijena uspostave poziva 25 lipa.

Dakle ova tarifa omogućuje korisnicima da uključe do sedam članova obitelji, odnosno četiri pretplatnička te do tri broja čiji se računi nadoplaćuju bonovima. Članovi koji za nadoplatu računa koriste bonove dobivaju extra 50kn koje ako iskoriste mogu najnormalnije nadoplatiti bonom.

Kao i sve ostale neograničene mobilne tarife T-Mobilea, tako i ova nakon iskorištenog limita, brzinu surfanja smanjuje na 64kbps, što bi trebalo biti dovoljno za čitanje i slanje mailova, te za one manje zahtjevne internet korisnike.

U sklopu tarife dobivate 650 minuta razgovora t 700 SMS poruka koje možete koristit prema brojevima ivan T-Mobile mreže.

Zanimljiva je i usluga Poziv Extra koja omogućuje djeci da ukoliko nemaju novaca na svojem prepaid računu mogu zvati svoje roditelje. Poziv Extra automatski se, bez ikakve naknade, aktivira u EXTRA obitelj tarifama koji račun nadoplaćuju bonovima.

Želite li saznati više informacija o ovom paketu T-Mobilea posjetite njihovu službenu stranicu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti