Sve što trebate znati o Google+ [VODIČ]

Google malo po malo pušta nove korisnike na njihov servis Google Plus, a povodom toga objavili su i online vodič.

Zimo Zimo Zimo | 09.07.2011. / 13:38

Sve što trebate znati o Google+ [VODIČ]

Google malo po malo pušta nove korisnike na njihov servis Google Plus, a povodom toga objavili su i online vodič.

Dakle umjesto da su ga napisali oni sami, online vodič napisali su korisnici koji koriste Plus od njegovog lansiranja, dakle nekih tjedan i pol.

Za one manje upućene u dokumentu su opisane osnove Google Plusa, dakle što je, kako se koristi, koje su osnovne značajke, i slično.

Također, u dokumentu se nalaze i osnovni savjeti od uređivanja teksta, kako koristiti kratice, pa sve do naprednijih savjeta i trikova.

Navedeni su članovi koji rade na ovom servisu koje možete dodati jednom kad se logirate na Google Plus, a sve to kako bi ostali u toku sa novostima koje predstavlja Google.

Dakle, ukoliko se odlučite priključiti brzo rastućoj zajednici i za sada obećavajućoj društvenoj mreži Google Plus, ovaj dokument biti će vam praktična stvar jer možete naučiti i kako koristiti krugove, kako dodati i pozvati ljude, a objašnjeno je i kompletno sučelje Google Plusa. Dakle, sve što trebate znati nalazi se na jednom mjestu, odnosno dokumentu.

Zanimljivo je spomenuti da dokument uređuju sami korisnici pa će tako ovaj vodič biti u trendu sa Googleom, odnosno ukoliko dođe do promjena, one će biti istaknute unutar dokumenta.

Imate Google Plus? Dodajte ZIMO. Dokument je dostupan putem ove stranice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti