Iako nije toliko izgledom drugačiji od svojeg prethodnika, novi Galaxy S5 dolazi s pregršt novih mogućnosti koje bi nam trebale olakšati svakodnevicu.

O Galaxyju S5 već smo ranije pisali, a možda je bitno spomenuti mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji, podršku za HDR procesiranje slika u realnom vremenu, te senzor otkucaja srca koji se nalazi sa stražnje strane uređaja.

Galaxy S5 je svakako jedan od najzanimljivijih uređaja visoke klase na tržištu i upravo je Samsungov događaj bogato medijski popraćen. Kako stvari stoje, smartphonei više ne služe samo za pozive, slanje poruka, pregledavanje mailova i surfanje, već je sve zajedno stiglo na jednu višu razinu, smartphonei su postali naši lifestyle gadgeti koji mogu pratiti sve što se događa oko nas.

Postanite fan na Facebooku ako već niste!

Također je jasno kako svi proizvođači mobilnih uređaja kreću u smjeru aplikacija koje mogu pratiti naše vitalne znakove, koliko smo koraka napravili, potrošili kalorija, itd. kratko rečeno, ovi uređaji prate sve više toga što se događa s našim tijelom i daje nam priliku da upoznamo bolje sami sebe.

Za one koje više interesiraju tehničke stvari novog Galaxyja S5, ovaj video pokazat će vam sve što trebate znati u samo nešto manje od četiri minute.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju