Svemirska ljepota: Astronauti objavili predivne snimke snimljene iz kapsule Crew Dragon

Astronauti zaista imaju priliku uživati u jedinstvenom pogledu na svemir, a sad su taj pogled odlučili podijeliti i s cijelim svijetom.

Martina Čizmić | 14.04.2021. / 08:44

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Astronauti koji se nalaze na Međunarodnoj svemirskoj postaji imaju jedinstven pogled na Zemlju i svemir. Stoga ne iznenađuje što s vremena na vrijeme naprave i sa svijetom podijele snimke koje oduzimaju dah.

Tako su i sad podijelili nevjerojatne snimke Mliječne staze, ali i jedinstven pogled na svemir snimljen kroz jedan od prozora kapsule Crew Dragon.

Astronaut Mike Hopkins podijelio je na Twitteru video koji je snimio astronaut Soichi Noguchi. Video koji traje samo 15 sekundi pokazuje predivan pogled na zvijezde i svemir u kojem imaju priliku uživati svakog dana.

Mislio sam da pogledi ne mogu biti bolji, a onda je moj kolega Soichi Noguchi napravio ovaj noćni video iz Resilienca i oduševio me, zapisao je Hopkins.

 

Inače, ekipi koja je na Međunarodnu svemirsku postaju došla sa SpaceX-ovom kapsulom Crew Dragon, 22. travnja trebala bi se priključiti još jedna posada koja bi trebala doći drugom SpaceX-ovom kapsulom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti