T-Mobile omogućuje besplatne pozive preko Facebooka

Da, dobro ste vidjeli, besplatni pozivi sa svim prijateljima sa Facebooka uz pomoć novog T-Mobileovog VoIP servisa.

Zimo Zimo Zimo | 19.04.2011. / 22:52

T-Mobile omogućuje besplatne pozive preko Facebooka

Da, dobro ste vidjeli, besplatni pozivi sa svim prijateljima sa Facebooka uz pomoć novog T-Mobileovog VoIP servisa.

T-Mobileova aplikacija, kojom isti želi proširiti bazu svojih korisnika, objavila je danas aplikaciju za besplatne razgovore unutar Facebooka.

Aplikaciju, pod brandiranim imenom Bobsled, možete instalirati tako da posjetite ovaj link, a koja nadalje omogućuje da nazovete bilo kojeg prijatelja na Facebooku preko Facebook chata.

Kako navodi Digitaltrends, Bobsled omogućuje i ostavljanje privatne ili javne glasovne poruke koju možete ostaviti nekome na njegovom zidu.

'Bobsled je postavio komunikaciju na jednu višu razinu omogućujući tako preko 500 milijuna korisnika da na jednostavan i besplatan način komuniciraju.' - istaknuo je Brad Duea, potpredsjednik T-Mobilea.

Sudeći prema službenoj Bobsled stranici, ovaj servis uskoro stiže i na Android, iPhone i tablet uređaje. Također se napominje i kako će krajem godine biti moguće komunicirati putem video poziva, fiksnih linija i slanja SMS-a.

Važno je napomenuti da iako ne instalirate ovu aplikaciju, moguće je primati pozive preko Bobsleda, istaknuli su iz T-Mobilea. Prema istraživanju T-Mobilea, čak 88% korisnika izjavilo je kako žele da društvene mreže omogućuju audio pozive. Aplikaciju možete koristiti PC/Mac i obrnuto, no prema komentarima sa Twittera, ista ne radi na Linuxu (Ubuntu). Hvala @robi052!

Što mislite o Bobsledu? Hoćete li isprobati ovu novu aplikaciju iz T-Mobilea?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti