T-Mobile snižava sve za 50%

50 % popusta na sve mobilne uređaje, 50 % popusta na mjesečne naknade kao i 50% popusta na dodatnu opremu. Ponuda se odnosi na privatne i poslovne korisnike.

Zimo Zimo Zimo | 01.01.2011. / 13:53

T-Mobile snižava sve za 50%

50 % popusta na sve mobilne uređaje, 50 % popusta na mjesečne naknade kao i 50% popusta na dodatnu opremu. Ponuda se odnosi na privatne i poslovne korisnike.

T-Mobile od danas, u duhu sezonskog sniženja, svim svojim korisnicima omogućava 50% popusta na uređaje iz svoje bogate ponude kao i na mjesečne naknade, Simpa pakete i dodatnu opremu.

Jedinstvena akcija T-Mobilea traje do 14.veljače ili do isteka zaliha uređaja i dodatne opreme.

Samsung Galaxy Tab može se tako nabaviti već po cijeni od samo 998 kn, smartphonei Samsung Galaxy S od 1 kn, LG Optimus s naprednom Windows 7 mobilnom platformom od 748 kn, najnoviji telefoni iz Nokie sa Symbian^3 operativnim sustavom  -  N8 te Nokia C7 od 848 odnosno 498 kn, a napredni HTC uređaji dostupni su već od 1 kn. Revolucionarni iPhone 4 također ulazi u ponudu.

U sklopu akcije, HT je produžio radno vrijeme sljedećih T-Centara:

  • Cvjetni trg, Zagreb; 3. 4. i 5. siječnja do 22 sata,
  • West Gate, Donja Bistra; 6. 7. i 8. siječnja do 24 sata,
  • Marmontova, Split; 3. i 4. siječnja do 22 sata,
  • Korzo, Rijeka; 3. i 4.  siječnja do 22 sata,
  • Prolaz J. Benešića, Osijek; 3. i 4.siječnja do 22 sata.

Navedeni T-Centri će do 14. veljače raditi produženo svaki četvrtak i petak, a korisnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Kako bi ostvarili navedene pogodnosti, pretplatnici trebaju potpisati ugovornu obvezu na 24 mjeseca na jednoj od glasovnih ili podatkovnih tarifa iz T-Mobile ponude. Pritom će novi korisnici 50% popusta na iznos mjesečne naknade ostvarivati narednih šest mjeseci, a oni koji obnavljaju svoj pretplatnički odnos u istom popustu će uživati tijekom čitave godine. Simpa korisnici popuste ostvaruju kupnjom jednog od Simpa paketa iz ponude.

Dvanaest mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu ostvaruju i svi poslovni korisnici koji potpišu novu ili produlje postojeću ugovornu obvezu na 24 mjeseca za tarife Mobile Internet i Flex Team. Uz to, poslovni korisnici imaju i dodatnu mogućnost - uz 50% popusta koristiti uslugu najma i održavanja informatičke opreme.

Tako mogu izuzetno povoljno unajmiti monitore, računala, multifunkcijske uređaje te opremiti kompletan ured. HT je jedini operator koji svojim korisnicima nudi ovakvu uslugu na području cijele Hrvatske.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti