TEDxZagreb otkriva svoja mala i velika zadovoljstva

Znanstvenici, inovatori, sportaši, sveučilišni profesori sa zanimljivim hobijima, entuzijasti, regionalni umjetnici i osobe za koje možda niste čuli, a diljem svijeta ih prate milijuni followera, samo su neka od zanimanja govornika koji će predstaviti svoj način konzumacije zadovoljstva u životu.

Martina Čizmić | 28.08.2018. / 14:13

TEDxZagreb (Foto: TEDxZagreb) (Foto: TEDxZagreb)

Nova runda inspiracije priprema se 29. rujna u kultnom kinu Europa na TEDxZagreb konferenciji koja ove godine nosi naslov SATISFACTION (eng. zadovoljstvo). TED-ovi entuzijasti žele pokazati kako unatoč letargičnom i pesimističnom okruženju punom raznovrsnih problema postoje i zadovoljstva koja nam popravljaju dan, stvaraju ugodu i čine život boljim.

Posljednjih mjeseci devetnaest govornika pripremaju se za svoje 'govore života' kojima će inspirirati posebno odabranu publiku. Naime, prema uzoru na veće TED-ove događaje, a zbog velikog interesa nemoguće je udovoljiti svima da budu prisutni na događaju te su zato svi pozvani da svoj put ka zadovoljstvu potraže putem online prijava. Organizatorima od prije ljeta pristižu prijave kojima se publika predstavlja i povezuje s tematikom konferencije kako bi na samom događaju bili što je moguće više povezani sa sadržajem govora. Pripremaju se i mnogi prateći sadržaji koji će tijekom duljih pauzi između dijelova konferencije biti mjesto povezivanja, druženja i razgovora o zadovoljstvu.

Znanstvenici, inovatori, sportaši, sveučilišni profesori sa zanimljivim hobijima, entuzijasti, regionalni umjetnici i osobe za koje možda niste čuli, a diljem svijeta ih prate milijuni followera, samo su neka od zanimanja govornika koji će predstaviti svoj način konzumacije zadovoljstva u životu.

Na pozornicu kina Europa će stati arhitekt Ante Vrban, poduzetnik i filantrop Nenad Bakić, sportašica Dina Levačić, plesni koreograf Igor Barberić, graditelj dronova Ivan Vidaković, kazališni redatelj Krešimir Dolenčić, znanstvenica Željka Fuchs, startup poduzetnik Albert Gajšak, popularizator znanosti Hashem Al-Ghaili, avanturist Aron Anderson, orijentacijski trkač Damir Gobec, komunikolog David Phillips, informatički edukator Hrvoje Balen, pjevačica Danijela Martinović, voditelj sokolarskog centra Emilio Menđušić, basejumper Robert Pečnik, istraživački novinar Robert Tomić Zuber te redatelj, scenograf, DJ i kvizoman Mario Kovač. Njihove govore glazbenim nastupima ce dopuniti Maja Bajamić i Aklea Neon, a voditeljice konferencije su Ana Mitar i Petra Habdelić.

Kako biste postali dijelom ovog inspirativnog događaja prijavite se putem službene web stranice www.tedxzagreb.com. Najinspirativniji će ubrzo potom dobiti pozivnicu kojom do 23. rujna ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 300 kuna, a od 24. rujna po cijeni od 500 kuna. Svima koji ne uspiju osigurati svoje mjesto u dvorani kina Europa utjeha je pogledati govore nakon što po završetku događaja budu objavljeni online.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti