Teleoperateri mole za razumijevanje: Zbog potresa moguće su poteškoće u funkcioniranju, radimo na njihovom otklanjanju

Nakon potresa koji je zatresao Zagreb u ranim jutarnjim satima, otežan je pristup telekomunikacijskim uslugama svih operatera.

Martina Čizmić | 22.03.2020. / 11:22

Pametni telefon (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

 Hrvatski telekom (HT) u nedjelju ujutro je nakon jakog potresa u Zagreb i okolicu izvijestio da zbog posljedica potresa može biti poteškoća u funkcioniranju interneta, dok su iz A1 Hrvatska poručili da za sada nema 'ispada' u mrežama.

Obavještavano korisnike da zbog posljedica potresa može doći do poteškoća u funkcioniranju interneta. Svi naši stručnjaci su na terenu i poduzimamo sve da bi osigurali stabilno korištenje usluga, poručuju iz HT-a.

Također se i ispričavaju korisnicima ako će imati povremene poteškoce u korištenju podatkovnih usluga.

Prema nekim informacijama nakon potresa je došlo do požara u prostorima HT-a u Draškovićevoj ulici gdje su smješteni serveri, što su vatrogasci brzo ugasili. 

Iz tvrtke A1 Hrvatska na upit Hine su poručili da trenutno nemaju poteškoća u funkcioniranju mreža, niti 'ispada', te da kvaliteta mobilne mreže nije narušena.

Ipak, tamo gdje nema struje kažu da korisnici imaju poteškoća sa fiksnim uslugama, uključujući i internet, no to će se, kako kažu, srediti kad struja dođe.

Radimo sve što možemo i aktivno nadziremo cijeli sustav, i o svemu ćemo transparentno i pravovremeno izvijestiti korisnike, poručuju iz A1.

I iz Tele2 Hrvatska mole svoje korisnike za razumijevanje, jer zbog potresa imaju poteškoća u mreži. 

Zbog potresa koji su jutros pogodili područje Zagreba, moguće su povremene poteškoce u korištenju naših usluga. Intenzivno se radi na otklanjanju poteškoća. Hvala na razumijevanju, poručuju iz Tele2. 

 

(MČ/Hina)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti