Test izdržljivosti baterije nadolazećeg K10000 Maxa

Jedan od dobrih testova izdržljivosti baterije svakako je reprodukcija videomaterijala, pa se tako Oukitel potrudio da provjeri stanje svojeg nadolazećeg modela.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.09.2017. / 10:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Tik pred lansiranje novog K10000 Maxa, Oukitel je testirao svoj novi model reproducirajući FHD video, točnije rečeno popularni holivudski film Guardians of the Galaxy II. Uređaj je postavljen s maksimalnom svjetlinom ekrana te je nakon 30 minuta gledanja baterija i dalje pokazivala 100%, iako je potrošeno malo baterije, to je bilo ispod 1%. Sam film traje 2 sata i 15 minuta te je nakon gledanja cijelog videa potrošeno tek 7% baterije.

Ponašanje baterije, objašnjavaju iz Oukitela, takvo je jer se prvih 5 do 10% troši najsporije, dok se na sredini troši normalnije. No s obzirom da uređaj ima masivnu bateriju od 10000 mAh, uređaj na maksimalnoj svjetlini 5.5-inčnog FHD ekrana ima kapacitet od 20 sati gledanja videa, čak i duže ako se svjetlina smanji.

Kombinacijom masivne baterije i robusnosti (štiti od vode, prašine i udaraca), K10000Max je Oukitelov flagship-uređaj za korištenje vani. Pretprodaja počinje sredinom rujna, a više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, dok se službene prodajne online-trgovine mogu pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti