Test moćne baterije od 11000 mAh Oukitela K10

Već smo ranije pisali o najavljenom Oukitelu K10, pametnom telefonu s baterijom kapaciteta od čak 11000 mAh.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.01.2018. / 11:48

Oukitel K10 (Foto: Wikipedia/iPhone) (Foto: Wikipedia/iPhone)

Zakoračili smo u 2018., a i približava nam se kineska nova godina, što znači da će novi Oukitel K10 stići na tržište ovaj mjesec.

S velikom i snažnom baterijom, brzim punjačem, nadograđenim procesorom te novim operativnim sustavom, postavlja se pitanje koliko zapravo može izdržati baterija od 11000mAh? U novom videu možete pogledati test izdržljivosti.

U videu, kada se svjetlina ekrana i glasnoća postavi na maksimum, te se u ovom slučaju gleda Breaking Bad na WiFi-ju, nakon sat vremena potrošeno je tek 1 posto baterije. S obzirom na to da se radi o bateriji velikog kapaciteta u testu, nakon četiri sata gledanja serije, baterija je slabila 4 posto, dok je nakon sedam sati potrošeno 30 posto baterije.

Oukitel je napravio prilično dobro upravljanje baterijom, pa je tako nakon 20 sati gledanja videa ostalo 6 posto baterije, a od 6 posto do 1 posto K10 i dalje može izdržati jedan sat gledanja videa.

Između svih procesa koje pametni telefon koristi, ekran je najveći potrošač energije, pa će tako gledanje FHD videa potrošiti najviše baterije, a ako želite da uređaj izdrži što duže, možete stišati zvuk i smanjiti svjetlinu ekrana.

Za punjenje baterije ovako velikog kapaciteta potreban je brzi punjač, pa tako K10 dolazi s punjačem od 5V/5A,  kojim ćete takvu bateriju napuniti za 2 sata i 15 minuta.

Više informacija možete saznati na njihovim službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti