Phillippe Lagane prvi je uočio ove promjene na YoutTube stranici koja omogućuje upisivanje web adrese i izlistavanje svih videa objavljenih na toj stranici.

Također, Google Operating System, neslužbeni Googleov blog vezan uz novosti ove kompanije, objavio je kako YouTube testira nove značajke na svom siteu.

Lagane je testirao svoju stranicu koja je nakon upisa njegove web adrese 'izbacila' rezultate svih videa koji su objavljeni na blogu. Uz video s desne strane se nalazi i kratak opis, te mogućnost pregledavanja vide jednog ili svih.

No, ove nove značajke YouTube ne izbacuju rezultate postova bloga, već samo prije spomenuti opis u malu sliku, slično kao što je to standard na YouTubeu prilikom pretraživanja.

Trenutno nije moguće pretraživati videe upisujući web stranice, no postoje primjeri poput Mashablea i AccessOWeb, na čijim linkovima možete pogledati kako bi to trebalo izgledati.

Službenih informacija još uvijek nema, a niti nam nije jasno u koje svrhe bi se to točno moglo koristiti, odnosno koliko bi to bilo korisno. Sve u svemu, pričekajmo da vidimo hoće li se nešto iz toga razviti.

Via SocialTimes