Moramo priznati da nije baš najbolje vrijeme baviti se glazbom, bolje rečeno počinjati novi projekt jer to iziskuje mnogo vremena, truda i naravno novaca.

No uvijek postoje ljudi koje sve prije navedeno neće spriječiti da se bave onime što najviše vole raditi, a to svakako mogu za sebe reći članovi banda THE ANSWER!

Naime, THE ANSWER! je hrvatski band nastao u ljeto 2012. godine, a koji je debitantski nastup imao na INMusic festivalu. Snimili su svoj prvi EP “Prelude to THE ANSWER!”, te imaju aktualni singl “If I Had U” koji je snimljen na hrvatskom i engleskom jeziku, što ujedno i čini ovaj bend pomalo jedinstvenim.

Kako bi završili svoj album, ostali nezavisni i vjerni svojem zvuku, band je odlučio pokrenuti Kickstarter kampanju na kojoj imaju za cilj prikupiti 5.000 funti koje bi uložili u daljnje snimanje preostalih šest pjesama. “Inicijalni cilj od 5000 funti bi pokrio osnovne troškove studija, te dodatnih glazbenika poput pozadinskih vokala, a sve to kako bi pjesme zvučile bogatije”, napominju iz benda.

Novi album nosit će ime "Made of Questions" i na njemu će biti 10 pjesama. Glazbeni stil THE ANSWER!-a može se opisati kao kombinacija pop, soul, funk, blues i rock utjecaja sa snažnim autorskim izričajem. Produkciju albuma potpisuje Marijan Gudelj ("Mr.Goody" - klavijaturist grupe JINX).
Ukoliko želite podržati ovaj mladi i perspektivni band, čije se pjesme već puštaju na radijima u SAD-u, možete to učiniti na njihovom Kickstarter profilu, gdje ujedno možete pronaći što možete očekivati za uloženo!

THE ANSWER! na Kickstarteru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju