The Bard's Tale 4 Kickstarter kampanjom skupio milijun dolara u tri dana

Studio inXile Entertainment prije samo par dana otvorio je Kickstarter kampanju kako bi uspješno izdali četvrti nastavak popularnog The Bard's Tale serijala

Dino Musliu Dino Musliu | 07.06.2015. / 13:04

The Bard's Tale 4 Kickstarter kampanjom skupio milijun dolara u tri dana

Studio inXile Entertainment prije samo par dana otvorio je Kickstarter kampanju kako bi uspješno izdali četvrti nastavak popularnog The Bard's Tale serijala. Cilj je bio u roku od mjesec dana sakupiti 1.25 milijuna dolara, no već u prva tri dana podržalo ih je više od 23 tisuće ljudi te su uspjeli sakupiti nešto iznad milijun dolara.

The Bard's Tale 4 pokušava oživjeti žanr klasičnih dungeon crawlera koristeći Unreal Engine 4. Glavni izvršni direktorr inXilea, Brian Fargo je također rekao da će istraživanje svijeta igrati veliku ulogu, pa će igrače staviti u perspektivu prvog lica kako bi svijet doživjeli nešto intimnije. Početkom borbe kamera bi se trebala odmaknuti, no ta odluka još nije konačna te će se o tome prosuditi nakon što se skupi sav potreban budžet. 

Unatoč ranom uspjehu, Kickstarter kampanja potrajat će još mjesec dana, a ako na kraju skupe 1.25 milijuna, The Bard's Tale 4 izaći će putem Steama i GOG-a za PC, Mac i Linux platforme.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti