Jeste li ikad razmišljali o tome da trebate nešto brzo objaviti na webu i poslati to svojim prijateljima, a nemate vremena da to objavite na svom blogu ili nemate uopće blog?

E pa ovdje vam može pomoći odlična ideja hrvatskih autora, a zove se Tinywrite. Tinywrite nije nikakva blogerska platforma, ne zahtjeva nikakvo registriranje niti nikakvo veliko informatičko znanje, osim da preusmjerite svoj preglednik na njihovu adresu.

Jednostavno unesite naslov, unesite svoj tekst koji želite objaviti i kliknite s desne strane na publish. Tinywrite će vam tada izbaciti jednu dugu poveznicu i jednu kratku poveznicu, a isto tako je integriran sa društvenim mrežama tako da postoji mogućnost za dijeljenje sadržaja. Autori Ilija Brajković (@ilijabrajkovic), Antonio Perić i Mili Turić na stranici navode da je početna ideja bila jednostavno objavljivanje sadržaja prema svijetu.

Ako želimo objaviti sadržaj na Twitteru, on je limitiran na 140 znakova, a ako isto to želimo učiniti na Facebook stranici, on će biti vidljiv samo našim prijateljima. Zato su ovi autori odlučili stvoriti Tinywrite i nadamo se da će svima olakšati objavljivanje jednostavnog sadržaja. Nadamo se da će njihova ideja zaživjeti i želimo im puno sreće sa Tinywrite - blogom koji nije blog.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju