Tko ima bolju superjurilicu - Hrvatska ili Francuska?

Posjetitelji popularnog automobilskog portala mogli su birati između francuske i hrvatske superjurilice.

Martina Čizmić | 12.07.2018. / 14:17

C_Two (Foto: Rimac Automobili) (Foto: Rimac Automobili)

Dok navijači još slave ulazak Hrvatske (i Francuske) u finale Svjetskog prvenstva i traže načine kako otputovati u Moskvu, ekipa s portala DriveTribe, napravila je zanimljivu usporedbu.

Njih ne zanima nogomet (previše) i nije im bitno tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo, no zato su, u duhu natjecanja, odmjerili snage između dvije superjurilice francuskog odnosno hrvatskog podrijetla.

U plavom kutu imamo vrhunac unutarnjeg izgaranja. Nasljednika demona brzine koji je učinio nezamislivo i spreman je još jednom rušiti rekorde. To je najbrži, najteži, najskuplji gutač benzina na svijetu - Bugatti Chiron, napisali su.

C_Two (Foto: Rimac Automobili) (Foto: Rimac Automobili)

S druge strane, hrvatske boje (iako ne i u prepoznatljivo crveno-bijeloj kombinaciji) brani Rimčev C_Two.

U crvenom kutu, izazivač statusa quo, automobil s mnogo baterija i četiri motora koji stvaraju zajedničku snagu od 1888 konjskih snaga. On predstavlja budućnost, on je tih i učinkovit ubojica (samo pitajte Hammonda) - Rimac C_Two, ističu na DriveTribeu.

Na kraju su posjetiteljima ponudili da glasaju koji bi automobil odvezli kući. Moramo li uopće napisati tko je uvjerljivo pobijedio?

Nadajmo se da će tako uvjerljiv rezultat biti i u nedjelju.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti