Trebate mobitel sa snažnom baterijom? Možda da razmislite o ovom?

Iako se tehnologija razvija brže nego što to možemo pratiti, neke stvari još uvijek nisu unaprijeđene, recimo baterija na mobilnim uređajima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.02.2016. / 09:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako je baterija nešto što bi svi voljeli vidjeti da se unaprijedi, čini se kako ćemo s tim ipak još pričekati — naravno ovdje govorim da baterija drži po 6-7 dana, onako kako smo to imali u vrijeme legendarnih Nokija.

I dok čekamo da se tehnologija baterija unaprijedi, postoje privremena rješenja — uređaji s snažnim baterijama, primjerice Ulefone Power 4G koji dolazi s baterijom od čak 6050mAh koja bi trebala izdržati, prema kompaniji, četiri dana normalnog korištenja ili 75 dana na standby.

Osim ove baterije, Power 4G dolazi s 5.5 inčnim zaslonom FHD rezolucije (1920x1080), 3GB RAM-a, te osmerojezgrenim procesorom 1.3GHz.

Od drugih stvari valja spomenuti prednju kameru od 5MP odnosno stražnju Sonyjevu od 13MP s dvostrukom bljeskalicom, F/1.8. Uređaj dolazi s vrlo naprednim čitačem otisaka prstiju koji može identificirati otisak u 360 stupnjeva, te ga učita unutar 0.1 sekunde.

Uz uređaj dobivate slušalice, što ponekad nije slučaj kod jeftinijih uređaja.

Za kraj spomenimo kako se na ovoj stranici trenutno Ulefone Power 4G može pronaći po sniženoj cijeni od 179 dolara, s dosadašnjih 199, pa tako možete pogledati i saznati više informacija na ovom linku o samom uređaju i ovdje o Ulefone akciji općenito.

Ako trebate uređaj s dobrom baterijom, ovo je svakako jedan od uređaja koji bi trebali razmotriti, jer iz iskustva znamo da je Ulefone prilično dobar uređaj za koji vam neće biti žao odvojiti novac.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti