Trebate nešto za vaš PC? Zavirite ovdje!

S vremena na vrijeme vašem računalu potrebni su nekakvi dodaci, bilo da se radi o monitoru, USB sticku, mišu ili možda SD kartici.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.03.2016. / 18:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mi ljudi kakvi jesmo, obično kupujemo kada nam nešto ‘rikne’, no da bi malo bolje mislili unaprijed prošli bi puno povoljnije, samo treba malo discipline.

Primjerice, čim sam vidio ovaj post, odmah sam se sjetio da mi treba SD kartica za fotoaparat s obzirom da mi se stara pokidala, pa gledam da sada mogu nabaviti 32GB za samo 8 dolara, što je itekako povoljno — i da isplati se pričekati tjedan ili dva.

No ako vam treba možda tinta za printer, projektor, kalkulator ili možda neki ruter, na ovom linku možete pronaći ‘proljetnu rasprodaju’ gdje ima za sve ponešto. 

Sve navedene cijene već su na popustu, no valja obratiti pažnju na vrijeme isteka koje piše ispod svake slike, tako da kupite nešto što više nije na akciji , no možete pronaći stvari snižene i do 50% što je itekako super povoljno.

Treba samo napomenuti da na neke veće pakete morate računati na moguću carinu i PDV, no na manje stvari poput SD kartice, USB stickova i ostalih sitnih periferija ne bi trebali imati dodatni trošak.

Uglavnom, cijeli popis možete pronaći na ovom linku i požurite prije nego što sve nestane.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti