Nakon četiri godine rada wtfJeans, projekt Peđe Pušelje od sada će se nastaviti pod vodstvom vlasnika Crnog Jajeta i tražilice GoHome.

Traperice namijenjene geekovima wtfJeans na čelu s Peđom prošle su kroz turbulentna razdoblja, pojavile se kao trend topic na Twitteru, a o njima su pisali svi najveći portali od Mashablea, TechCruncha pa čak i prestižnog Timea.

Većina kupaca ovih traperica dolazi iz SAD-a, a s obzirom da je operativa u Europi problem je oduvijek bila logistika. "Jedina logična opcija je bila preseliti biznis u SAD, no nisam uspio pronaći investitora za rješenje ovih problema" — istaknuo je Peđa u svom postu.

No izgleda kako rješenje leži negdje drugdje. Kompanija Pravi Klik, iza koje stoje Hrvoje Bujas, Đulijano Nola i Dražen Drnaš, u wtfJeansu vide dobar biznis pa su tako u svoj portfolio pokraj Crnog Jajeta — ujedno i najpopularnijoj stranici za grupnu kupovinu u Hrvatskoj — te tražilice za nekretnine GoHome uvrstili i wtfJeans.

"Kupili smo WTF Jeans jer držimo da je brand sa potencijalom, jasno definiranim tržišnim segmentom, a plan nam je uskoro plasirati na tržište i V3 inačicu modela sa novim featurima, kao i proizvodnja novog modele za geekete. Planiramo i samu proizvodnju preseliti u Hrvatsku, u pregovorima smo sa nekoliko zainteresiranih potencijalnih partnera" — istaknuo je za ZIMO Hrvoje Bujas, koji nije želio komentirati detalje ove akvizicije.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju