Novi Twitter omogućuje pregledavanje videa, slika i glazbe direktno na webu bez potrebe da otvarate zasebni prozor, i sve je integrirano u Twitter servis. Od sada, Twitter proširuje mogućnosti djeljenja multimedijskog sadržaja.

Ako ste se bar malo pozabavili novim Twitterom, shvatili ste kako je vrlo jednostavno pregledavati sadržaje koji vaši prijatelji dijele. Klikom na video, sliku ili glazbeni link otvara vam se novi tab u kojem možete pregledavati sadržaj bez da odlazite sa Twittera.

Nedavno je Twitter objavio suradnju sa Appleovim Pingom, pa tako možete podijeliti i pjesme sa te glazbene društevne mreže na vašem Twitteru. Nakon već dobro poznatih partnera poput YouTubea, Flickr-a i USTREAM-a, Twitter je objavio suradnju sa 5 novih kompanija koji će omogućiuti pregledavanje nezavisnih TV serija, fotografija, umjetnosti, prezentacija te pjesama i to sve u Twitter panelu.

Twitter je objavio na svom službenom blogu kako korisinici ove društvene mreže mogu pregledavati ugrađeni medij od sveukupno 20+ partnera.

blip.tv - gledajte preko 50,000 nezavisnih Web TV serija

Instagram - pregledavajte fotografije, personalizirajte ih sa Instagramovim filterima

Rdio - kada registrirani korisnik ovog servisa tweeta pjesmu, svi članovi Rdio-a mogu preslušati pjesmu u cijelosti sa uključenim detaljima unutar Twitter panela. Ostali Twitter korisnici imat će priliku preslušavanja 30s pjesme.

SlideShare - čitajte i podjelite gotove prezentacija direktno naTwitteru

Dipdive - pregledavanje fotografija, videa i novih radova zajednice Dipdive umjetnika

U narednim mjesecima Twitter radi na proširenju partnera, pa će tako 140 znakova postati sasvim dovoljno za podijeliti multimedijalni sadržaj sa vašim followerima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju