CBS objavio je tweet u kojem stoji kako je Steve Jobs preminuo da bi nakon kratkog vremena tweet bio uklonjen uz objašnjenje kako su ovo neprovjerene informacije.

Naime Twitter profil CBS-a 'What's Trending' objavio je vijest kako je Steve Jobs preminuo da bi nakon toga izbrisao tweet i objavio kako se ispričavaju, te kako su vijesti o smrti Steve Jobsa potpuno neprovjerene.

Naravno vijest je digla na noge mnoge blogere među kojima je i Gizmodo koji se odmah bacio na posao kako bi provjerili da li je ovo samo još jedna glasina ili ne. Podsjetimo se da su Jobsa već prije proglasili mrtvim.

Ovom viješću zatitrala je i burza pa su tako dionice Applea pale za 2 posto, no kako navodi The Atlantic Wire izgleda da burza nije zabrinuta, pa se nadamo da ne bi trebali biti niti mi.

Slična stvar se već dogodila sa Patrick Swayzejem koji je također bolovao od iste bolesti kao i Steve Jobs nakon čega je Patrick preminuo. Kako navodi Gizmodo s kojim se u potpunosti slažemo, danas je teško zadržati privatnost poznatim osobama.

Možda je informacija koja zabrinjava jest da CBS nije istaknuo kako informacija nije istita već je samo rekao da nije provjerena. No bilo kako bilo, nadamo se da je ovo samo još jedna kriva informacija koja se pojavila gdje nije trebala.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju