U desetak sati već ima 55 milijuna pregleda na YouTubeu: Ovaj se video čekao cijelo desetljeće

Poslovica kaže da tko čeka - dočeka, no pred svim je fanovima novo čekanje, još najmanje godinu dana.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 05.12.2023. / 11:20

Trailer za GTA VI (Foto: YouTube)

Iz Rockstar Gamesa prije nekoliko dana najavili su kako će prvi trailer za Grand Theft Auto 6 objaviti 5. prosinca. Najavljeno - učinjeno, iako je trailer u biti objavljen malo ranije jer je, kako su objavili na svom profilu na platformi X, prvi video novog GTA-a procurio na mreži, pa više nije bilo smisla čekati najavljeno vrijeme.

  Rockstar Odlične vijesti za sve pretplatnike: Jedna od najpopularnijih gamerskih franšiza stiže na Netflix

O novom nastavku igre već smo pisali više puta. Za mnoge je to jedna od najiščekivanijih igara u povijesti te bi mogla postati i jedna od najboljih i najpopularnijih videoigara svih vremena. O njezinoj popularnosti dovoljno govori činjenica da je trailer objavljen na YouTubeu u samo desetak sati skupio više od 55 milijuna pregleda, a ta brojka brzo raste.

Ima i loša vijest

Što se samog trailera tiče, prema komentarima ispod njega možemo zaključiti da je većina gamera - oduševljena. Čekali smo deset godina ovaj trenutak. To nije igra, to su emocije, Hvala ti Rockstar, što se opet osjećam kao dijete, samo su neki od komentara ispod videa. Video otkriva kako je igra, kao i jedan raniji nastavak, smještena u Vice City, grad inspiriran Miamijem, a u skladu s prijašnjim najavama, jednu od glavnih uloga prvi put će imati pripadnica nježnijeg spola, Lucia. Ona će sa svojim partnerom "glumiti" u ovoj priči o ljubavi i kriminalu, koja bi, nije teško pretpostaviti, mogla srušiti prodajne rekorde kada su u pitanju videoigre.

Među inim, u komentarima se naročito hvali razina detalja u ovom traileru, no dok su gameri oduševljeni onim što su vidjeli u videu, jednim sigurno nisu zadovoljni, a to je početak prodaje igre. Konkretan datum nije poznat, no na kraju videa stoji obavijest da GTA VI stiže - 2025. godine. Dakle, nakon deset godina čekanja ljubitelji Grand Theft Auta moraju biti strpljivi još duže od godine dana. Iako iz Rockstar Gamesa o tome ne govore, prema nekim neslužbenim informacijama, na novi GTA potrošili su više od milijardu dolara (spominje se čak i cifra od 2 milijarde dolara) te je to najskuplja igra svih vremena.

Slika nije dostupna Oduševljenje među gamerima: Stiže jedna od najiščekivanijih igara u povijesti

Kako bi dodatno povećao interes za novim nastavkom Grand Theft Auta, Rockstar je nedavno dogovorio suradnju s Netflixom, pa će GTA trilogija starijih igara uskoro postati dostupna i pretplatnicima te platforme za streaming videa, ali i igara.

Izvor: BBC
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti