U listopadu stiže Samsungov smartphone sa zaobljenim zaslonom

Namjeru da (p)ostane lider u inovacijama, odnosno avangarda u odnosu na konkurenciju, Samsung nastavlja brižno njegovati i najavom produkcije smartphonea sa zaobljenim zaslonom.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 25.09.2013. / 07:29

U listopadu stiže Samsungov smartphone sa zaobljenim zaslonom

Namjeru da (p)ostane lider u inovacijama, odnosno avangarda u odnosu na konkurenciju, Samsung nastavlja brižno njegovati i najavom produkcije smartphonea sa zaobljenim zaslonom.

Nije prvi puta da se špekulira o novom modelu pametnog telefona iz Samsunga, ali prema pisanju Reutersa, odnosno Yonhap News Agency, listopad bi mogao donijeti ovaj željno iščekivani novitet. Smartphone sa zaobljenim zaslonom trebao bi biti dostupan korisnicima u matičnoj zemlji Samsunga, Koreji, ali nema detaljnijih informacija o svemu ovome.

Samsung je, uostalom, na CES-u ove godine prvo predstavio novi 55-inčni televizor sa zaobljenim zaslonom, a kasnije i prototip pametnog telefona sa istim takvim, k tome i fleskibilnim ekranom. Hoće li se i kakav uređaj pojaviti na tržištu u Koreji idućega mjeseca, hoće li i ostatak svijeta imati mogućnost nabavke ovakvog modela, odnosno hoće li Samsung još jednom oduševiti tržište, to su pitanja na koja mnogi žele čuti odgovor... 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti