U Varaždinu održan prvi VOOGLE, pogledajte sva predavanja [VIDEO]

Prošli tjedan u petak u Varaždinu je održan prvi po redu Voogle startup kutak u kojem su svoje predavanje održali Saša Cvetojević, Matija Tomašković i Filip Topol, te putem Skypea Jure Verhovnik.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.12.2012. / 13:26

U Varaždinu održan prvi VOOGLE, pogledajte sva predavanja [VIDEO]

Prošli tjedan u petak u Varaždinu je održan prvi po redu Voogle startup kutak u kojem su svoje predavanje održali Saša Cvetojević, Matija Tomašković, Marko Breljak i Filip Topol, te putem Skypea Jure Verhovnik.

VOOGLE startup kutak je događaj kojim se obilježilo pokretanje niza aktivnosti za promicanje i potporu razvoja inovativnog poduzetništva. VOOGLE startup kutak namijenjen je svakome tko je otvoren za nove ideje, znanja i iskustva, i spreman je svoja znanja i iskustva podijeliti s ljudima sličnih interesa i djelovanja.

Nakon predstavljanja raznih projekata i kako doći do investicije, u Startup klubu u Tehnoparku sudionici su razmijenili mišljenja, upoznali se s novim ljudima i popričali s predavačima kroz neformalnu interakciju.

VOOGLE startup kutak podržan je projektom INTERINO, financiranim iz programa IPA CBC. Članovi konzorcija ovog projekta su i strateški partneri VOOGLE startup kutka: Tehnološki park Varaždin i Tovarna podjemov Maribor. U ulozi strateških partnera pojavljuju se i CRANE – Hrvatska mreža poslovnih anđela, CISEX – Hrvatski nezavisni izvoznici softvera, FOI – Fakultet organizacije i informatike te PMI ogranak Hrvatska – Udruga za projekt menadžment.

Medijski partneri VOOGLE-a su ZIMO i eVarazdin.hr. ZIMO je omogućio prijenos događaja uživo, stoga oni koji nisu imali prilike doći, mogli su Voogle startup kutak pratiti putem live streaminga.

Pošto je prvi po redu Voogle pokazao zadovoljstvo među posjetiteljima, već u siječnju na Fakultetu organizacije i informatike održat će se sljedeće događanje, o čemu ćemo vas obavijestiti naknadno. Također, ovakva događanja odražavat će se jednom mjesečno, a sastojat će se od korisnih predavanja kroz mjesečne susrete, predstavljanja izvora poticaja i financiranja, kao i niza radionica vezanih uz aktualne natječaje za potpore i različite izvore financiranja, te predstavljanja uspješnih startup projekata iz Hrvatske i regije, i razmjene znanja i iskustva.

Za kraj godine priprema se i velika startup VOOGLE konferencija koja će ugostiti brojne predavače, investitore, a gdje će startupovi imati priliku pitchati svoje ideje, no više o svemu uskoro.

Za kraj, svi vi koji ste propustili prvi Voogle, u nastavku možete pogledati cijelu konferenciju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti