U Zagrebu predstavljeni novi modeli sportskih Philips Sound slušalica

Prikazana su četiri modela iz kategorije Philips Sound, a najzanimljivijim se čini model TAA6606BK koji prenosi zvuk putem kostiju lubanje.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.11.2021. / 09:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U dvorani XXL fitness centra na Zagrebačkom velesajmu održan je Phillips GOtogheter event na kojem su izloženi novi modeli proizvoda iz kategorije slušalica Philips Sound. Kako je riječ o slušalicama namijenjenim prvenstveno aktivnim korisnicima i korisnicima, sve njihove pogodnosti i način korištenja kroz plesni performans prikazala je plesačica Valentina Walme. Nove sportske slušalice razvio je kreativni tim TP Visiona, a cijela kolekcija Philips Sound proizvoda fokusirana je na jednostavnosti te kvaliteti zvuka.

Vjerojatno najzanimljiviji model jest Philips TAA6606BK koji prenosi zvuk preko kostiju. Model otvorenog dizajna jamči sigurnije sportsko iskustvo, a treba naglasiti i aktivno svjetlo za jogging i zaštitu od vode na razini IP67. S ovim slušalicama, s obzirom na to da nisu pokrivene same uši, korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu. Ovaj je model specifičan jer ima mogućnost praćenja otkucaja srca, a kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje.

TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života. Njihovi jastučići za uši su perivi i imaju gel koji omogućava dužu svježinu tijekom nošenja, dok odvojive i perive navlake na školjkama za uši garantiraju udobnost korištenja. Baterija može izdržati čak 35 sati reprodukcije.


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti