Ulephone predstavio novu perjanicu Power 4G

Srećom, imali smo u nekoliko navrata priliku isprobati Ulephone uređaje i naša su iskutva za sada bila pozitivna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.01.2016. / 07:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ulephone je relativno nova tvrtka na tržištu pametnih telefona, no iza sebe već imaju nekoliko prilično dobrih uređaja koji osim što dizajnom mogu stati i boljim i skupljim uređajima, sve više dolaze s kvalitetnim karakteristikama, a Power je još jedan u nizu takvih uređaja.

Ovdje se ne radi o skupim uređajima ali ni niti o onim najjeftinijima, pa tako Power nosi cijenu od 180 dolara, što nije preskupo, a što ćete zapravo vidjeti u nastavku.

Izrađen od metalnog kućišta, Power je vrlo elegantan uređaj s 5.5 inčnim ekranom FullHD rezolucije, odnosno 1920 x 1080 piksela po inču s Gorilla Glass 3 zaslonom. Uređaj ima 64 bitni osmerojezgreni procesor radnog takta 1.3GHz, te na sebi nosi Android 5.1

Ono što ćete odmah primijetiti na popisu karakteristika jest snažna baterija od 6050mAh za koju iz kompanije kažu kako je u stanju izdržati 4 dana korištenja, no to ipak treba uzeti s rezervom jer sve ovisi što koristite i koliko koristite.

Nadalje, da sve radi brzo i fluidno brine se 3GB RAM-a, a sam uređaj dolazi s 16GB interne memorije proširive do 128GB s SD karticom, tako da će prostora za slike i video snimke biti i više nego dovoljno. Kad smo već kod slika, spomenimo kako Power na stražnjoj strani ima Sonyjevu kameru od 13MP s dvostrukom bljeskalicom i F/1.8. Tu je naravno i prateći softver koji će se pobrinuti da vaše slike izgledaju vrhunski, a ako računamo da je ovo napredniji uređaj od onih koje smo imali prilike isprobati, onda se radi o izuzetno dobroj kameri. Na prednjoj strani nalazi se kamera od 5MP.

Od drugih zanimljivih stvari valja spomenuti da uređaj dolazi s, danas već standardnim, čitačem otisaka prstiju koji čita u 360 stupnjeva, dakle kako god okrenuli vaše prste, te ima mogućnost učitavanja do 5 otisaka prstiju.

Za one kojima je to potrebno, Power ima podršku za dvije SIM kartice i naravno 4G.

Sad, ako sve spomenuto stavimo na jedan kup i zaokružimo to cijenom od 180 dolara, što bi iznosilo oko 1200 kuna (bez troškova carine i uvoza), zapravo se radi o jeftinom uređaju s odličnim karakteristikama. Dakle, Ulephone Power je još jedan odličan uređaj s povoljnom cijenom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti